Rommelmarkt 
Naast de rommelmarktkramen zijn er o.a. een levende fruitmachine, een gedichtenafhaalkraam en diverse informatieve stands. Kinderen mogen gratis hun spullen verkopen op de middenberm van de Nassaustraat.

Kinderactiviteiten 
Voor de kinderen is er o.a. een springkussen en een Italiaanse ijscokar. De kinderen kunnen net als de volwassenen schilderen à la Montmartre en optreden op het open podium. Voor de allerkleinsten speelt Kindermuziektheater ‘Vuurvlinders’ de voorstelling: ‘Wiebelbillenboogie’ om 15.00 uur in ’t Huukske.

Open podium
We starten om 11.00 uur met de West Arnhemsche Muziek Vereeniging, familiefanfare ‘De Expeditie’ en het wijklied van Lombok en Heijenoord. Er zijn diverse spetterende optredens van wijkbewoners met popbands, koren, kinderacts etc. van 12.00 tot 16.00 uur.

Om 14.00 uur kun je meedoen met en genieten van Djembé-Plus, met maar liefst 100 djembé-spelers. Wil je ook meedoen, neem dan je djembé mee! Vanaf 16.00 uur sluit topband SoulXtension de dag swingend af.

Kookclub ‘Prinsheerlijk’
Kookclub ‘Prinsheerlijk’ en de West Arnhemsche Muziek Vereeniging zorgen samen voor de inwendige mens. ’s Morgens zijn er heerlijke door wijkbewoners gebakken taarten te koop met thee, koffie en fris. ’s Middags kun je genieten van heerlijke zelfgemaakte broodjes met een koel tapbiertje en diverse wijnen.

Kunstclub ‘Oranje Boven’ 
Bij kunstclub ‘Oranje Boven’ kun je je de hele dag in de Parijse wijk Montmartre wanen. Met penseel en verf kun je verschillende wijktaferelen schilderen op echte schildersezels. De activiteit is voor jong en oud en kost niks.

Ruilwinkel 
In ’t Huukske is deze dag een ruilwinkel. Hier kun je je eigen kleding, schoenen en accessoires ruilen. Wat je inbrengt moet schoon en heel zijn. De ruilwinkel is een gezamenlijk project van kunstclub ‘Oranje Boven’ en Switch.

Lomboks boekhoekie 
Vanaf 19 september staat in de barruimte van’t Huukske een kast waar boeken, tijdschriften en dvd’s in kunnen worden gezet. De schenker mag een ander exemplaar meenemen.