Uitnodiging om je gratis aan te sluiten bij

Arnhem krijgt haar eigen Bewust Arnhem netwerk. Een netwerk waar professionals, ZZP’ ers, winkeliers en ondernemers die zich bezig houden met Persoonlijke Ontwikkeling, Duurzaamheid, Gezondheid, Welzijn en Voeding zich tijdelijk gratis kunnen aansluiten. Met als doel een bijdrage te leveren aan het duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in deze prachtige streek. Nog specifieker haar inwoners informeert over het laatste nieuws en activiteiten betreffende gezondheid, welzijn, duurzaamheid en persoonlijke groei in de regio Arnhem en omstreken.

In deze onrustige en voor sommigen wat eenzame tijden van het Corona-virus, behoort het fysiek elkaar ontmoeten even niet tot de mogelijkheden. Daarom start Bewust Arnhem met het ontmoeten en het initiëren van samenwerkingsverbanden van potentiële leden via Online Ontmoetingen. Meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden is terug te vinden op de website van Bewust Arnhem.

Het platform Bewust Arnhem biedt de lokale ZZP’er, professional, ondernemer, winkelier of maatschappelijke organisatie de mogelijkheid zich lokaal te onderscheiden en haar activiteiten, workshops, cursussen of initiatieven lokaal te promoten en aan te bieden via advertenties, een lokale en landelijke agenda, netwerkbijeenkomsten en middels vermelding in de twee-wekelijkse nieuwsbrieven. Dit in navolging van o.a. de succesvolle Bewust Netwerken Bewust Achterhoek, Bewust Bollenstreek en Bewust Haarlem, die op dit moment meer dan 1.000 leden hebben.

Het platform Bewust Arnhem beantwoordt hiermee een steeds groter wordende vraag naar lokale activiteiten op het gebied van welzijn, duurzaamheid en persoonlijk groei. De bereidheid om buiten de lokale regio te zoeken naar activiteiten op het gebied van welzijn, duurzaamheid en persoonlijke groei neemt af. In deze trend speelt Bewust Arnhem op in en voorziet hiermee in de behoefte. Bewust Arnhem is onderdeel van Bewust Netwerk, waar op dit moment ca. 1.700 leden bij aangesloten zijn.

Inmiddels hebben zich de eerste geïnteresseerden zich al aangemeld bij Coert van den Enk van Bewust Arnhem. Het tijdelijk gratis lidmaatschap is gedurende de Corona crisis een eerste stap om straks, wanneer de maatregelen versoepelen, gezamenlijk sterk naar voren te komen. Jij doet toch ook mee?

Bewust Arnhem beweegt zich voornamelijk in de steden en dorpen: Angeren, Arnhem, Bemmel, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Ellecom, Giesbeek, Groessen, Heveadorp, Huissen, Lathum, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Schaarsbergen, De Steeg, Valburg, Velp, Westervoort en Zevenaar.