Gastenboek

8 Reacties

 1. Stroperweg Het Dorp

  Beste buurtbewoners,

  Het is weer zover, aanstaande zaterdag wordt er de rommelmarkt gehouden van de Stroperweg op Het Dorp. Uiteraard kunt u hier uw hart ophalen aan allerhande spullen. Van boeken tot LP’s van kleding tot een totale nieuwe inboedel, u kunt het zo gek niet verzinnen of het is hier te vinden.
  Kom gezellig langs en misschien vindt u wel hetgene waar u al jaren naar op zoek bent.
  Uiteraard is er ook aan de kinderen en de inwendige mens gedacht!

  Tot zaterdag!

  Antwoord
 2. José Wiggemans

  Hoi Erik, Chapeau! Wat een mooie website. Daar heb je vast de nodige uurtjes in gestoken. Zo’n hobby, dat zou je baan moeten zijn. Wie weet, misschien komt het er wel ooit van. Groetjes aan Mirjam.

  Antwoord
 3. Martijn van de Spreng

  Mooi vormgegeven site, complimenten! Ik heb een link geplaatst op http://arnhem.nederlandonline.net en zal je site in de volgende nieuwsbrief vermelden!

  Antwoord
 4. Anno Zijlstra

  Ziet er puik uit! Alweer een goede website van een mooie wijk in Arnhem! Ga zo door!

  Antwoord
 5. Peter

  Heel veel succes met de website over Heijenoord en dat je mag uitgroeien tot een echte buurtsite zoals er al vele zijn met betrekking over hun wijk in Arnhem. Arnhem in het verleden: http://www.oudarnhem.info.

  Antwoord
 6. Hans te Boekhorst

  Gefeliciteerd met de geboorte van Heijenoord.net. Als kind kwam ik vroeger veel op de Noordelijke Parallelweg. Je staat gelinkt vanaf http://www.klarendal.nl.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *