‘’Kom kinderen!
Maak me aan het lachen.
Maak me stralen van trots.
Maak me het gelukzaligste Kreng dat er bestaat!’’

‘Het sprookje van de Weggelopen Kinderen en het Kreng’ gaat over dertien weggelopen kinderen en één kreng. De kinderen liepen op een dag weg en dachten dat ze vrij zouden zijn:
– niet meer de afwas;
– niet meer de hond uitlaten;
– niet meer luisteren naar papa en mama
Maar het tegenovergestelde bleek waar…

Nacht-Theater maakt deze kleurrijke en snelle voorstelling op een locatie op het terrein van Arnhems Buiten. Gecombineerd met livemuziek en vreemde scenes is dit een must-see voor het hele gezin! De voorstelling is te zien op zaterdag 20 april om 17.00 en 19.30 uur en op zondag 21 april om 15.00 en 19.00 uur. Zondag 21 april om 10.00 uur is er daarnaast ter ere van Eerste Paasdag de mogelijkheid om met Nacht-Theater paaseieren te komen zoeken en maak je kans op een gratis kaartje voor een voorstelling naar keuze! Dus spring op de fiets en loop met ons weg…

Het is een voorstelling op locatie geschikt voor alle leeftijden en we zien graag de bewoners van Heijenoord verschijnen als publiek! Voor meer informatie over Nacht-Theater kunt u onze Facebook-pagina bezoeken. Voor een impressie van de voorstelling kunt u onze trailer bekijken:

Per voorstelling verzamelen we bij de rotonde ter hoogte van Utrechtseweg 265.

Duur: 40 minuten
Entree: 3,50 euro
Uw kaartjes kunt u reserveren door een mail te sturen naar: info@nacht-theater.com.